Kwaliteit workshops

Soolancelot heeft een keurmerk voor al zijn workshops. Uitgegeven door workshop.nl waar wij al langere periode diensten
aan verlenen. Het keurmerk houdt het volgende in:
 Workshop keurmerk

1 – Inschrijving Kamer van Koophandel

Het Handelsregister is de basisregistratie waarin alle bedrijven en rechtspersonen ingeschreven staan. Alle andere organisaties die deelnemen aan het economisch verkeer
staan ook in dit register.
Zo heeft u rechtszekerheid bij het zakendoen.
In het Handelsregister ziet u namelijk met wie u te maken heeft, wie tekeningbevoegd is
en of er misschien sprake is van een faillissement.

2 – Minimaal 2 jaar werkervaring

Alle houders van het Workshop Keurmerk dienen minimaal 2 jaar werkervaring te hebben. Deze regel garandeert de klant zaken te doen met een ervaren partij en geen eendagsvlieg.

3 -  Veiligheidsdiploma's

De houders van het keurmerk moet in het bezit zijn van de benodigde veiligheidsdiploma's. Deze vereisten zijn per workshop verschillend en worden per aanmelding bekeken.

4 – Klantenservice

De klant is koning. Dat willen wij graag zo houden. Het is dus bij een professionele workshopaanbieder van absoluut belang een goede klantservice op te zetten. De houder van het keurmerk heeft een professionele website en is bereikbaar tijdens kantooruren per telefoon en e-mail. Bij het niet kunnen beantwoorden van berichten word de klant altijd binnen 48 uur teruggebeld of gemaild.

5 – Verzekeringen

Alle houders van het Workshop Keurmerk dienen in het bezit te zijn van de benodigde bedrijfsschade en bedrijfsongevallenverzekeringen. Bij eventuele schade heeft de opdrachtgever dan de zekerheid dat de verzekeringsmaatschappij van de workshopaanbieder de schade zal afhandelen. Hierdoor loopt u minder financieel risico en dat is wel zo prettig.

6 – Inhuren derde

Bij het inhuren van derde zorgt de keurmerkhouder dat deze partijen ook voldoen aan de eisen van het Workshop Keurmerk. Ook bij het inhuren van externe workshoplocaties word rekening gehouden met de kwaliteit van de locatie. De
houder zorgt voor een goed toegankelijke en veilige locatie voor de deelnemers.

7 - Inspirerende, enthousiaste, gepassioneerde houding

Een van de meest belangrijkste onderdelen van de workshops zijn de instructeurs. Alle houders van het Workshop Keurmerk werken samen met gepassioneerde instructeurs die als enige doel hebben de workshop onvergetelijk
te maken voor de deelnemers.

8 – Workshopbenodigdheden

Alle houders van het Workshop Keurmerk dienen bij hun workshops uitsluitend professionele en veilige producten en benodigdheden te gebruiken. De houder controleert stelselmatig de kwaliteit en veiligheid van de benodigde attributen en materialen.

9 – Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). Alle houders van het Workshop Keurmerk hebben de intentie om bij te dragen aan een betere en gezondere planeet voor deze en volgende generaties.

10 – Representatief promotiemateriaal

De houder van het keurmerk is in het bezit van professioneel en informatief promotiemateriaal. Iedere ondernemer bezit zijn eigen definitie van creativiteit en ontwerp van promotiemateriaal. Alleen dienen de materialen de
Workshop Keurmerk houders voldoende en transparante informatie te bevatten.
Duidelijke prijs en product vermeldingen zijn vereist en dienen ter aller tijden gehanteerd te worden.

 

 

 

 

 

top